Futura održala radionice programiranja u Osnovnoj školi Slano

Ovaj tjedan Informatički klub Futura je uz svoje redovite radionice programiranja i robotike koje se održavaju tijekom cijele školske godine, održao i dvije radionice programiranja u Osnovnoj školi Slano. Predavač na radionicama je bio Tomo Sjekavica.

Prva radionica je održana u srijedu 25. siječnja na kojoj su se prvo učenici 5. i 6. razreda, a zatim i učenici 7. i 8. razreda Osnovne škole Slano upoznali s radom Informatičkog kluba Futura, te osnovama programiranja u programskom jeziku Python. Druga radionica je održana u subotu 28. siječnja na kojoj su polaznici učili o donošenju odluka u programima, odnosno o grananju i selekciju u programskom jeziku Python.

Materijali s prve dvije radionice su dostupni na stranicama Radionice programiranja Python Slano 2017.

Nastavak radionica programiranja u Osnovnoj školi Slano se očekuje uskoro, a dio atmosfere s radionica otkriva naša fotogalerija.

Radionice programiranja su održane u organizaciji Informatičkog kluba Futura u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, Zajednicom tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika i nastavnice tehničke kulture Ivane Marušić.

Podijeli: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print