Futura se predstavila na Danima otvorenih vrata udruga u Lazaretima

Informatički klub Futura se odazvao pozivu Grada Dubrovnika na predstavljanje svog rada u sklopu manifestacije Dani otvorenih vrata udruga 2022.

Grad Dubrovnik u suradnji s udrugom Deša i ustanovom Baština d.o.o., jučer, dana 2. lipnja 2022. u Lazaretima organizirao Dane otvorenih vrata udruga s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj zajednici. Otvaranje manifestacije započelo je u 17 sati na platou Lazareta na kojem su bili postavljeni štandovi s promotivnim materijalima i radovima udruga zanimljivih i kreativnih izlaganja koji su posebno zaintrigirali posjetitelje. Izložba radova je trajala do 19 sati dok je od 18 do 20 sati u petoj lađi kompleksa Lazareti predstavljen prezentacijski i medijski dio.

Ovom manifestacijom Grad Dubrovnik htio je pokazati dosadašnji rad udruga i povećati vidljivost njihovog djelovanja javnosti, a posebno onih koje provode programe i projekte od interesa za opće dobro financirane iz javnih izvora te daljnjeg poboljšanja percepcije udruga u javnosti. Ovaj događaj ujedno je bila prilika da se građani zainteresiraju i uključe u brojne kreativne radionice, predavanja, predstave i ostale akcije udruga te da se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima kao i mogućnostima volontiranja u udrugama što bismo posebno htjeli istaknuti.

Podijeli: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print