Hour of Code radionice 2019

Informatički klub Futura i Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku u sklopu rada svog Code Club-a  organiziraju Hour of Code radionice u informatičkim učionicama u osnovnim školama na području Grada Dubrovnika i šire okolice.

Za sve učenike smo osigurali prigodne poklone i uvjerenja o uspješno odrađenoj Code Club radionici programiranja.

Sat Kodiranja (Hour of code) je globalni  pokret u kojem sudjeluju deseci milijuna učenika u preko 180 zemalja. Ove godine ima preko 114.000 prijavljenih događaja u cijelom svijetu, te preko 100 prijavljenih događaja u Hrvatskoj. Većina događaja se održava od 09. do 15. prosinca. Naše Hour of Code radionice traju duže od samog tjedna Computer Science Education Week. Škole koje se žele priključiti našem projektu i žele da kod njih organiziramo jednu ili više radionica, mogu nam se javiti na e-mail adrese: futura.dubrovnik@gmail.com ili ztkdubrovnik@gmail.com da se dogovorimo za termine radionica.

Raspored radionica:

Osnovna škola Mokošica

Osnovna škola Marina Držića

Osnovna škola Lapad

Na Satu kodiranja možete sudjelovati i samostalno pomoću zanimljivih lekcija kao što su: Minecraft, Star Wars, LightbotAnna & Elsa, Code Combat i mnogi drugi.

HourCertificate_12.02.13_v4

codeorg-minecraft

Podijeli: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print