Hrvoje Lucianović najbolji na završnom natjecanju radionica programiranja u C-u

U subotu 25. veljače u Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku u organizaciji Informatičkog kluba Futura održano je završno natjecanje Radionica osnova programiranja u C-u 2016-2017. Polaznici su na završnom natjecanju rješavali četiri programska problema. Na kraju su proglašeni i nagrađeni najuspješniji programeri među srednjoškolcima i studentima.

Hrvoje Lucianović je osvojio 1. mjesto s maksimalnih 100 bodova na završnom natjecanju, a uz zlatnu medalju i diplomu na poklon je dobio gamersku tipkovnicu i knjigu “Napredno programiranje i algoritmi u C-u i C++-u”. Drugo mjesto je zauzeo Martin Kuzman sa 70 bodova, koji je uz srebrenu medalju i diplomu dobio i gamerski komplet (miš i podloga za miša).

Predavači na ovom ciklusu radionica su bili Mato Đović i Josip Ćavar.

Fotogalerija sa završnog natjecanja Radionica osnova programiranja u C-u.

Kako bismo dobili povratnu informaciju o ovogodišnjim radionicama molili one koji već nisu da izdvoje pet minuta vremena i odgovore na pitanja u anketi. Vaši odgovori su nam izuzetno važni kako bismo buduće radionice učini što zanimljivijima te ih što više prilagodili vašim potrebama i željama.

Anketa je anonimna, a možete joj pristupiti na adresi: http://www.futura.com.hr/anketa-c

Informatički klub Futura ovaj ciklus radionica je održao u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, a uz potporu Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika.

Podijeli: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print