Krenule i radionice osnova programiranja u programskom jeziku C

Informatički klub Futura u subotu 29.10.2016. je započeo s novim ciklusom besplatnih Radionice osnova programiranja u C-u za srednjoškolce i studente.

Radionice osnova programiranja u programskom jeziku C će se nastaviti održavati svaku drugu subotu od 09:00 do 12:00 u Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika 41, učionica 164. Sljedeća radionica iz ovog ciklusa je 12. studenog, a svi se zainteresirani se mogu još uvijek uključiti u rad.

Radionice programiranja u programskom jeziku C se održavaju kontinuirano od 2012. godine,  a ovo je 5 ciklus besplatnih radionica u kojima se uči programski jezik C.

Predavači na ovom ciklusu radionica su Mato Đović i Josip Ćavar.

U kakvoj je atmosferi protekla prva radionica iz novog ciklusa besplatnih Radionica osnova programiranja u C-u otkriva naša fotogalerija. Svi materijali (slajdovi, primjeri i rješenja zadataka) su dostupna na stranici radionice.

Informatički klub Futura ovaj ciklus radionica održava u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, a uz potporu Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika.

U studenome Informatički klub Futura kreće s još dva ciklusa radionica:

Podijeli: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print