Otvorene prijave na novi ciklus besplatnih radionica robotike

Informatički klub Futura je otvorio prijave na novi ciklus besplatnih radionica robotike za učenike osnovnih škola od 5. do 8. razreda, učenike srednjih škola, te studente i građane.

Na radionicama će se raditi s Fischertechnik i Arduino tehnologijom. Mjesto održavanja Radionica robotike je zgrada Razvojne agencije Grada Dubrovnika (DURA), Branitelja Dubrovnika 15, na 2 katu. Radionice će se održavati utorkom od 17:00 do 19:00, počevši od 14.11.2017. grupa Autobots, odnosno od 21.11.2017. grupa Decepticons.

Na Radionice robotike se možete prijaviti ispunjavanjem sljedećeg obrasca: www.futura.com.hr/robotika-prijava.

I novi i stari polaznici se moraju prijaviti. Važno je da se svi prijave da možemo polaznike podijeliti u grupe. Prijave na radionice robotike traju do 11.11.2017. Molili bi roditelje da radionice ne prijavljuju djecu mlađu od 5. razreda osnovne škole.

Pozivamo polaznike na drugi Robo.DU Day u subotu 11. studenog na Kampus Sveučilišta u Dubrovniku od 10:00, na kojem će biti zanimljiva predavanja, demonstracije i radionice. U 12:30 na Robo.DU Dayu ovogodišnji polaznici radionica robotike će se podijeliti u grupe.

Informatički klub Futura radionice robotike organizira uz potporu Sveučilišta u Dubrovniku, Grada DubrovnikaZajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika i Razvojne agencija Grada Dubrovnika (DURA).

plakatrobotika2017-preview

Podijeli: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print