Počeo i novi ciklus besplatnih radionica robotike

Informatički klub Futura ovaj utorak 08. studenog je počeo s novim besplatnim ciklusom radionica robotike za grupu Autobots. Na prvoj radionici osnovnoškolci, srednjoškolci i studenti su se upoznali s Fishertechnik i Arduino opremom i raznim senzorima koje će koristiti na sljedećim radionicama robotike pomoću kojih će konstruirati i isprogramirati svog robota. Radionice se održavaju u dvije grupe, pa će druga grupa Decepticons s radom početi sljedeći utorak.

Radionice robotike će se nastaviti održavati u dvije grupe utorkom u terminu od 16:30 do 18:30 na 2. katu DURA Razvojna agencija Grada Dubrovnika, Branitelja Dubrovnika 15. Cijeli raspored radionica robotike je dostupan na stranicama radionica robotike. Popis polaznika po grupama je dostupan na sljedećem linku.

Fotogalerija s prve radionice robotike za grupu Autobots.

Informatički klub Futura radionice robotike organizira u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, a uz potporu Grada DubrovnikaZajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika i Razvojne agencija Grada Dubrovnika(DURA).

Podijeli: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print