Prijavi se na radionice izrade holograma za mlade u Centru za mlade Dubrovnik

U petak 15. listopada će se održati Radionica izrade holograma u Centru za mlade Dubrovnik. Radionice su namijenjene mladima (od 7. razreda osnovne škole i starije).

Broj mjesta na radionicama je ograničen, a za radionice se potrebno prijaviti preko ove poveznice: https://forms.gle/UCJi4Ls5MNPXR1tJ6

Obavezno je donijeti maske na radionice sukladno preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Na radionici izrade holograma polaznici će se prvo upoznati što su hologrami i na koji način se mogu napraviti. Zatim će izrađivati projekcijske piramide za tablete i pametne telefoen, na kojima će projiciriati holograme.

Papercraft radionicu organiziraju Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika. Radionicu izrade holograma organiziraju Informatički klub Futura i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika, u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku.

Osim radionice izrade holograma Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika dan prije, u četvrtak 14. listopada u 19:30 organiziraju Papercraft radionicu. Na Papercraft radionici će polaznici izrađivati maske i figure životinja od kartona prema zadanom predlošku, koje će na kraju radionice moći odnijeti sa sobom.

Podijeli: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print