Radionice robotike 2018-2019

Informatički klub Futura u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, a uz potporu Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika organizira novi ciklus besplatnih radionica robotike za učenike osnovnih škola od 5. do 8. razreda, učenike srednjih škola, studente i građane. Centar robotike i Radionice robotike vodi Nikša Vlahušić, mag. ing. comp., uz pet suradnika.

Radionice robotike će se održavati u dvije grupe srijedom u terminu od 17:00 do 19:00 na Sveučilištu u Dubrovniku, Ćira Carića 4 (Lapad) u učionici B02. S besplatnim radionicama robotike i ove godine sudjelujemo u Europskom tjednu robotike #ERW2018 i u paneuropskoj kampanji ALL DIGITAL Week 2019.

Na Radionice robotike se možete prijaviti ispunjavanjem sljedećeg obrasca: www.futura.com.hr/robotika-prijava. I novi i stari polaznici se moraju prijaviti. Važno je da se svi prijave da možemo polaznike podijeliti u grupe. Prijave na radionice robotike traju do 10.11.2018. Molili bi roditelje da radionice ne prijavljuju djecu mlađu od 5. razreda osnovne škole. NAPOMENA: Za maloljetnike prijavu mora ispuniti roditelj ili skrbnik!

Pozivamo polaznike na treći Robo.DU Day u subotu 10. studenog na Kampus Sveučilišta u Dubrovniku od 10:00, na kojem će biti zanimljiva predavanja, demonstracije i radionice. U 11:30 na Robo.DU Dayu ovogodišnji polaznici radionica robotike će se podijeliti u grupe i održati će im se radionica Uvod u robotiku.

Popis polaznika po grupama

Raspored radionica

Podijeli: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print