Sudjelovali kao izlagači na Maker Faire Zagreb 2021

Sudjelovali smo na Maker Faire Zagreb koji se održao protekli vikend (02. i 03. listopada) na Europskom trgu u Zagrebu. Ovo je treće izdanje zagrebačkom Maker Faire festivala. Lani smo predstavili DIY robotičku ruku u online formatu Maker Faire Zagreb festivala.

Ove godine radi mjera je bio ograničen broj izlagača. Uz pozivnicu je sudjelovalo 50 izlagača većinom iz Hrvatske, a bilo je gostiju iz Nizozemske, Češke, Italije i Bosne i Hercegovine. Među izlagačima ponovno su bili i Dubrovčani.

Informatički klub Futura i Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije su prezentirali par vrsta DIY holograma koje su napravili njihovi članovi. Osim holograma predstavili su i ostale projekte i mnogobrojne aktivnosti koje provode u Dubrovniku i županiji.

S nama su izlagali i UR Institut i Udruga inovatora Dubrovačko-neretvanske Županije koji su predstavili neke od prošlogodišnjih projekata UR Instituta nastalih u sklopu Kluba mladih znanstvenika: Linear Audio Noisemaker, sondu i URobotics neuralno sučelje.

Podijeli: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print