U subotu 16. studenog četvrti Robo.DU Day na Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku

subotu 16. studenog 2019. na Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku od 10:00 do 14:00 će se održati četvrti Robo.DU Day.

Na Robo.DU Day-u ćete moći poslušati gostujuća predavanja o robotima, Arduino tehnici, elektronici, uradi sam kulturi i još mnogo toga. Goran Mahovlić će nam prikazati kako udruženim snagama članovi stvaraju zanimljive i ponekad čudne projekte u Radioni – Zagreb Makerspaceu. Nakon njega će Ante Medić iz Pulsar labs ispričati kako su napravili tenk s kojim su osvojili ovogodišnji Idea knockout i put na najveći svjetski sajam elektronike CES 2020 u Las Vegas. Na kraju će Albert Gajšak (CircuitMess) ispričati svoju avanturu pokretanja tech startupa i njegovim uređajima MAKERbuino i Ringo (MAKERphone).

Nakon predavanja će se održati radionice: LEGO “Obnovljivi izvori energije”, radionica lemljenja (LEMionica), radionica crtanja 3D olovkom, radionica programiranja i STEAM igraonici. Broj mjesta na radionicama je ograničen, pa se prijavite na vrijeme.

Program predavanja i radionica na Robo.DU Day-u 2019

Robo.DU Day se održava kao jedan od brojnih događaja u Europskom tjednu robotike 2019. #ERW2019

Robo.DU Day je osmišljen kao dan razmjene znanja i vještina među učenicima i mladim ljudima Grada i Županije. Pridružuje se ideji dobro osmišljenog STEAM obrazovanja (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics).  ULAZ SLOBODAN, dobrodošli su veliki i mali! Svi sudionici ulaze u nagradnu igru!

Robo.DU Day 2019 organizira Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika u suradnji sa Informatičkim klubom Futura, a uz potporu Sveučilišta u Dubrovniku.

Podijeli: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print