Počele su prijave na peti ciklus besplatnih radionica robotike

Informatički klub Futura je otvorio prijave na 5. ciklus besplatnih radionica robotike za učenike osnovnih škola od 5. do 8. razreda, učenike srednjih škola, te studente i građane. Centar robotike i Radionice robotike vodi Nikša Vlahušić, mag. ing. comp., uz pet suradnika.

Na radionicama će se raditi s Fischertechnik i Arduino tehnologijom. Mjesto održavanja Radionica robotike je učionica B02 na Sveučilištu u Dubrovniku, Ćira Carića 4 (Lapad). Radionice će se održavati srijedom od 17:00 do 19:00, počevši od 14.11.2017. grupa Autobots, odnosno od 21.11.2017. grupa Decepticons.

Na Radionice robotike se možete prijaviti ispunjavanjem sljedećeg obrasca: www.futura.com.hr/robotika-prijava.

I novi i stari polaznici se moraju prijaviti. Važno je da se svi prijave da možemo polaznike podijeliti u grupe. Prijave na radionice robotike traju do 10.11.2018. Molili bi roditelje da radionice ne prijavljuju djecu mlađu od 5. razreda osnovne škole. NAPOMENA: Za maloljetnike prijavu mora ispuniti roditelj ili skrbnik!

Pozivamo polaznike na drugi Robo.DU Day u subotu 10. studenog na Kampus Sveučilišta u Dubrovniku od 10:00, na kojem će biti zanimljiva predavanja, demonstracije i radionice. U 11:30 na Robo.DU Dayu ovogodišnji polaznici radionica robotike će se podijeliti u grupe i održati će im se radionica Uvod u robotiku. S manifestacijom Robo.DU Day i besplatnim radionicama robotike i ove godine sudjelujemo u Europskom tjednu robotike. #ERW2018

Informatički klub Futura radionice robotike organizira u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, a uz potporu Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika.

Podijeli: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print