Prijavi se na nove besplatne radionice: Liga programiranja i Uvod u web programiranje

Informatički klub Futura ubrzo kreće s dva nova ciklusa besplatnih radionica programiranja:

Četvrta Liga programiranja u Pythonu za osnovne škole će se održavati svaku drugu subotu počevši od 04.11.2017. u vremenu od 9:00 do 12:00 u Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika 41, učionica 164. Za Ligu programiranja trebate se prijaviti kod svog nastavnika / nastavnice Informatike u školi ili na našu e-mail adresu: futura.dubrovnik@gmail.com.

Radionice Uvod u web programiranje će se održavati svaki drugi četvrtak počevši od 02.11.2017. u vremenu od 17:00 do 19:30 u dvorani B01 na Sveučilištu u Dubrovniku (Ćira Carića 4). Radionice su namijenje srednjoškolcima, studentima i građanima. Na radionice Uvod u web programiranje se možete prijaviti ispunjavanjem sljedećeg obrasca: www.futura.com.hr/prijava-web. Broj mjesta na radionicama je ograničen, pa će prednost za sudjelovanje na radionicama imati oni koji se pravovremeno prijave.

Informatički klub Futura radionice organizira u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, a uz potporu Grada Dubrovnika i  Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika.

Nismo zaboravili na naše robotičare, uskoro će krenuti prijave i za radionice robotike.

plakat-web2017-preview

Podijeli: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print