Liga programiranja u Pythonu 2017-2018

Informatički klub Futura u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, a uz potporu Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika organizira 4. Ligu programiranja u Pythonu za učenike 5. do 8. razreda osnovnih škola. Na radionicama učenici će se upoznati s osnovama programiranja u programskim jezicima ScratchPython, te se pripremati za sudjelovanje u našoj Ligi programiranja, te u školskim natjecanjima iz programiranja (algoritmi). S Ligom programiranja sudjelujemo u Europskom tjednu programiranja 2017 i u Satu kodiranja 2017 (Hour of Code).

Važno: Zbog Feste sv. Vlaha 3. kolo Lige programiranja u Pythonu će se održati u subotu 10.02.2018 s početkom u 10:00 za sve polaznike, umjesto u subotu 03.02.2018.

Za Ligu programiranja možete se prijaviti kod svog nastavnika / nastavnice Informatike u školi ili na našu e-mail adresu: futura.dubrovnik@gmail.com.

Predavači na ovom ciklusu radionica će biti Mario Miličević i Tomo Sjekavica.

Raspored Lige programiranja

Radionice će se održavati subotom u učionici broj 164 u zgradi Sveučilišnog kampusa (”stara bolnica”) u vremenu od 9-12 sati, prema sljedećem rasporedu:

Zadaci Lige programiranja

Materijali s radionica

Dodatna literaturu i korisni linkovi

Rezultati Lige programiranja

Podijeli: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print