U sklopu Europskog tjedna robotike počeo peti ciklus besplatnih radionica robotike

Nakon što su polaznici besplatnih radionica robotike podijeljeni u grupe Autobots i Decepticons na Robo.DU Day-u, Informatički klub Futura je prošlu srijedu 14. studenog počeo s novim petim besplatnim ciklusom radionica robotike za grupu Autobots, a ovu srijedu 21. studenog i za grupu Decepticons. Na prvoj radionici osnovnoškolci, srednjoškolci, studenti i građani su se upoznali s STEMI hexapodima, Fishertechnik i Arduino opremom te raznim senzorima pomoću kojih će konstruirati i programirati robote, robotske ruke, …  S našim radionicama robotike i ove godine sudjelujemo u Europskom tjednu robotike.

Radionice robotike će se nastaviti održavati u dvije grupe srijedom u terminu od 17:00 do 19:00 na Sveučilištu u Dubrovniku, Ćira Carića 4 (Lapad) u učionici B02.

Cijeli raspored radionica robotike je dostupan na stranicama radionica robotike. Popis polaznika po grupama je dostupan na sljedećem linku.

Fotogalerija s prve radionice robotike.

Informatički klub Futura besplatne radionice robotike organizira u suradnji sa Sveučilišta u DubrovnikuGrada Dubrovnika, a uz potporu Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika.

Podijeli: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print